Tisztelt fenyőfa értékesítő Partnerünk!

Az előző évek gyakorlatának megfelelően 2022. évben is a Bp. XIV. Bosnyák utcai területen ismét fenyőfa árusításra szolgáló terültek kerülnek kialakításra.

Az árusítóhelyek véglegesítése, valamint a részletek megbeszélése 2022. szeptember 28-én (szerdán) 9 és 12 óra között történik a Bp. XIV., Bosnyák u. 46. szám alatti Piacfelügyelőségi irodában.
A bérelhető terület egységek ~8m frontfelülettel kerültek kialakításra (mögötte megszokott tárolóhellyel).

A területfoglalási díj tartalmazza:

  • értékesítési helyhasználat
  • mellékhelyiség használat
  • éjszakai őrzés
  • árusító helyek előtti közlekedési utak takarítása

A területfoglalási díj nem tartalmazza a területen az árusítás végeztével hagyott fenyők elszállítását, melyet a fővárosi közterületekre vonatkozó rendeletek változásai miatt nem áll módunkban elvégezni, ezért TILOS az árusítás végén a területen fenyőfát hagyni!
Az illegális lerakás elkerülése végett kaució befizetése válik szükségessé és minden helyhasználó számára kötelező megfizetni az árusítás megkezdése előtt!
Az árusítás befejezése és a terület üresen, tisztán történő átvétele után az összeg visszafizetésre kerül.

A fenyő vásár időpontja: 2022. december 08.-24.

Az előző évhez hasonlóan kérjük, hogy fenyő árusítási kérelmének megerősítése végett 2022. szeptember 30-ig a bruttó területfoglalási díjat befizetni szíveskedjen előzetes egyeztetést követően a felügyelőségi irodában vagy az alábbi számlaszámra történő utalással:
Budapest Bank 10100840-06298300-02003009

A területfoglalási díj második részének befizetési határideje: 2022. november 04.